Comitato 8 Ottobre - Per non dimenticare

Le Vittime

KARJALUOTO JAN

KARJALUOTO JAN

Età: 39

Messaggi:

 • "Hej min bror .
  Jag och våra föräldrar var idag på erat bregravningplats och satt blommor och tänkte på er båda Dig å Alex . Ni får ha det jätte bra där ni är nu . Kram på er "
  Din bror Göran - 25/05/2016
 • "Hej Janu. Det här brevet skulle kommit för många, många år sedan. Tänk att det gått 15 år i år. Jag har så starka minnen från dig, Göran och dina föräldrar från när jag bodde där som liten. Du passade mig när du var i tonåren (inte alltid kul för dig men du var alltid snäll). Du tog mig med på din motorcykel flera ggr. Minns det som förra året. Mamma och jag har besökt graven många ggr, och nu när mor är borta, hoppas jag så innerligt ni träffats igen och kan prata musik, motorer och minnen. Jag tänker ofta dig. Och du har världens bästa föräldrar. Kramar. "
  Nathalie - 21/03/2016
 • ""Lensit tähtiin
  valos nähtiin
  eikä nähty oo kirkkaampaa
  ilon toisit
  jos täällä viel oisit
  mut jatkamme nyt sun unelmaa..."
  - Terveiset Sinne Taivaaseen - "
  Sukulaisesi - 02/01/2016
 • "du finns alltid i min hjärta och vi har fortfarande inte glömt er puss till er båda och mycket krammar ifrån oss alla"
  Din Bror - 12/11/2009
 • "Nyt olet vapaa ja mukana tuulen,
  saat kulkea rajoilla ajattomuuden.
  Olet kimallus tähden,
  olet pilven lento,
  kasteisen aamun pisara hento.
  Et ole poissa vaan luoksemme saavut
  mukana jokaisen nousevan aamun.
  Ja jokaisen tummuvan illan myötä toivotat meille hyvää yötä... "
  sukulaisesi - 08/10/2009
 • "Ikävä on iloista mieltäsi. Huolehdi Aleksista.
  Kaivaten"
  Heli - 08/10/2009
 • "Jag har inte skrivit till dig tidigare för att jag hadde inga ord.Men nu är tiden inne.jag va inte non närä så jag tyckte att de va tillgjort att komma med kommentarer och deltagande.Nu är den tiden över .Jag glömmer alldrig när de hände jag klipte hägg i trädgården va inne och såg på nyheter dom sa att de va svenska "cogart"jag
  tänkte direkt Jan jag köpte tidning på väg till jobbet öppnade tidning lästa listan första gången såg jag inte Jan vilken lättnad.Men jag tittade en gång till.Jag blev
  darrigt.De va sant.Du va inte inte min släkt
  vi va vänner 10 år men du va speciel jag har träffat många i mitt liv.Men ingen som du.Och jag kommer alldrig att träffä en som du.Min värd är mycket fattigare,utan dig.Men för mig käns de som att du är fortfarande i stockholm.Jag va stolt att jag hade dig som vän ,Jag har berättat många
  historier om dig.Jag glömmer alldrig dig och Heli"
  martti kivioja - 20/07/2009
 • "Hyvää Ystävänpäivää "
  Heli - 14/02/2009
 • "Mulla on aivan hirvee ikävä sua ja allua..."
  Jenna - 25/01/2009
 • "Hej Pappa! det är så sjukt att det var sex år sen jag senast såg dig.. det känns som en evighet tills nästa gång.. du är och förblir det bästa pappan.. den dagen du dog kändes som om jag aldrig skulle kunna leva skratta eller nått men nu kan jag det för tanken av dig ger mig vid vissa tillfällen ett vackert leende, för du betyder så oehört mycket för mig.. tack pappa för allt.. Älskar dig pappa och saknar dig! Vi syns nångång och då ska jag krama dig Dotter,Josefine - 08/10/2007
 • "Jag saknar dig otroligt mycket pappa. Jag tror faktiskt att du vore otroligt stolt över mig. Mitt liv har varit förjävligt sen ni dog men nu känns det som jag börjar kunna vara glad för det jag har i varjefall, min mamma. Jag önskar att du vore här med mig, du skulle nog gillat att se mig spela teater jag går i fryshuset nu teaterlinje. Jag spelade kapten krok i julas på min födelsedag. jag älskade det verkligen. Nu för en vecka sen spelade jag Kreon som är en kung i en grekisk berättelse. Jag hade velat se dig i publiken men det går inte jag antar att du har din helt egna rad uppe i himlen. Det går bra för mig i skolan också, min mentor sa att jag är en mvg elev om jag ansträngde mig lite mer men jag brukar ju inte anstränga mig så värst. Jag fyller 17 iår och jag har börjat övningsköra mamma tycker att jag är duktig Älskar dig pappa jag önskar att du såg hur jag vuxit upp."
  Josefine din dotter - 31/05/2007
 • ""Kertoisin tarinan jos osaisin, sanat kauneimmat sanoisin. Ei ole sanoja tarkoitettu kertomaan, vain sydän säilöö muistot ja kertoo ikävän tuon. Kun aika koitti tunsit taivaan siivillä selkääsi koskevan. Lensit joukkoon enkelten ja siellä kaukana jossain seuraat meitä katsellen. Nyt loistat tähtenä yötaivaan, sua sydämemme aina kaipaa." "
  sukulainen - 31/12/2006
 • "Saknar dig Gudfar =("
  Ricky. - 11/12/2006
 • "on kulunut niin monta vuotta kun te jouduitte jättämään tämän maallisen mutta minä toivon ja uskon että te hyvät ystäväni siellä jossakin pystytte erottamaan todelliset ystävät pettureista teitä aina kaivaten. Antti Tumbasta"
  antti naukkarinen - 18/11/2006
 • "Hej pappa! Jag saknar dig väldigt mycket. hoppas att du har det bra. Jag kom in på teatergymansiet och jag vann årets charmör på niornas skolbal. Önskar att du vore här, och våran pool är snart klar :) Älskar dig för alltid / Your daughter Rebecca-Josefine Karjaluoto"
  Jossan - 16/07/2006
 • "Hej pappa! idag fyller jag 15 och jag var tvungen att vakna fem imorse för jag skulle på lucia tåg i Astra Älskar dig"
  Dotter - 14/12/2005
 • "Illalla kun Pohjoisen taivas tummuu, yksi tähti siellä kirkkaimpana loistaa, se olethan sinä siellä kuiskaten: "Enhän mennyt minnekään, nyt seuraan täältä teidän elämää". "
  sukulainen - 21/11/2005
 • "Hei! Mulla on hirvee ikävä teitä kumpaakin. Mulla oli aina aikomus tulla käymään ruotsissa päin mutta jäi sitten tulematta. "
  Jenna - 05/04/2005
 • "Hej pappa . i augusti 2006 ska jag flytta till America, Jag ska bo hos en värdefamilj i 10 månader och gå i high school :) Ta hand om mamma under tiden. Saknar dig"
  Josefine - 29/03/2005
 • "Hej pappa! det var ett tag sen ajg skrev till dig.jag går i 8an nu.jag har är en cheerleader nu:)jag är sjuk just nu å lyssnar på musik:)jag älskar verkligen dig.ibland kna jag inte somna när jag tänker på dig.livet är så svårt ibland.önskar att du vore här å hjälpa mig å mamma.. Love you pappa Din dotter - 21/09/2004
 • "du finns i mitt hjärta du finns själ du finns över allt inom mig . du finns i mitt hjärta du gör mig hel. vi bygger ett liv. älskar dig pappa saknar dig såååå himmla mkt !! puss puss lav ya!"
  Jossan. din dotter - 15/12/2003
 • "heej på dej pappsen ! undra hur du måår ?? hehe , jag har börjat en ny skola musik klass ! jag har fått en ny polare ! Liinda ! hon e as snäll . idag blir du 41 ! guh va gammalt ! haha . sist jag såg dej va du 38 å jag 10 =P tider går snabbt men jag tykker den borde gåå lite snabbare ! nej kannske inte endååå jag äslkar dej as mykke !! JÄTTE JÄTTE JÄTTE JÄTTE JÄTTE JÄTTE ja jätte mykke ! det skulle inte så plats ! haha . jag stava lite fel däär lite uppåt men du bryr dej nog inte . haha . men nu ska jag va liite med liinda ! hon hälsar te dej ! hehe . jag älskar dig mykke mykke mykke ! å saknar dej mykke MYKKE MYKKE MYKKE MYKKE det får inte heller plats !! hehe . men en sak ska du veta ! jag älskar dig vad som en händer ! love you lilla pappsen !=P haha. miss you tooo very very much hehe . en gång till älskar dig å saknar !! (L) Jossan kossan !:P - 09/10/2003
 • "Idag fyller du 41 år. Vi saknar dig."
  Heli och Josefine - 09/10/2003
 • "heii!! pappa jag sitter här hemma å gråter!!jag älslar dejj!! puss puss"
  jossan - 14/07/2003
 • "Hej Janne! Varje dag tänker vi på Dig och Alex. Det har inte gått en enda dag utan tårar. Ta hand om Alex."
  Heli och Jossan - 10/03/2003
 • "du finns alltid i minna minnen och dom kommer alldrig att försvina heller . ni får ha det bra där borta och vi kommer att ses igen men var det är frågan var det är ... MVH din bror Ett medelande till josse var är ni nånstans vi kan väll träffas nånstans mitt tel nummer 0702279706 för det var länge sen du får välja var och när ring alltid när du vill till oss . För vi tänker på er med hela tidden med det ska ni inte glömma bort. ni får hade så bra så länge MVH Göran och familjen"
  din bror - 09/03/2003
 • "hej pappa!!jag van fettis loppet...jag ficke en sämla!!jag ville bara säga det o att jag L-skar dig förevigt puss din lilla dotter"
  din dotter josefine - 05/03/2003
 • "hej pappa jag sitter här vid datan i skolan...jag håller på med storyline det är jätte roligt!!min kompis ida står brevid mig...hon är jätte snäll!!vi ska ha fettis lopp idag...roligt!!:Pjag älskar dig!!!vi pratar om sjätte sinet!!den var rättså läskig!!men bra ändå!!jag tycker det e läskigt att tänka att du e död eller bränd!!ellan hälsar till dig.....jag vill flytta till usa!!för jag skulle viljabli skådis....och cheerleader!!men jag kan inte för jag bor i sverige...pappa om du skulle leva skullevi kunna åka till new york och köpa cheerkläder??men det gårju inte!!menman kan drömma!!jag skulle vilja bli en cheersom skriker GO THEME GO!!!men det gårju inte!!!vad ska man göra!!men nu måste jag skriva till alex...jag L-skar dig för evigt!!bara döden skiljer oss åt och nu har den gjort det!men jag älskar dig!! puss lilla jossan...hälsa buffalo olga ida snuttan och alla andra djur!!!"
  din dotter!!lilla tras dockan!!:P - 04/03/2003
 • "hello min lilla pappa!! jag L-skar dig men jag tykker att det inte e ql när folk ljuger att dom e släkt...men men....vad ska man göra...men en sak e säker att ja´g kommer älska dig för evigt!!jag e 12 år nu och mina kompisar har sett bilder av dig o dom tykker d e häftig...speciellt när jag visa när d åkte genom australiens öken...dom ba fan vikken cool farsa d har!!jag bara jag vet för han e ju min pappa!! madde min fröken tykker du var snygg!!hon sa att din pappa var en snygg karl och din mamma e vacker...därför har ni så fina barn...sa hon te mamma...men jag måste gå nu...jag L-skar dig för evigt... puss från lilla trasdockan jossan...jag älskar dig...och komihåg att vi syns snart... PS**jag kommer aldrig glömma ditt leande!!det var så fint...men jag älskar dig nu..aja **puss på min lilla pappa** rån jossan din dotter**"
  din dotter josefine - 25/02/2003
 • "Hi! hope that you rest in peace, I´m not so good at english so I hope that you understand what I´m wreiteing. I will never forgeth you! Cya Uncle! From your nephew Wiggy (niclas)"
  Your nephew Niclas - 24/02/2003
 • "hej pappa!! jag saknar dig jätte mycket det går inte att beskriva!!!jag tror att vi kommer sees nån gång...hoppas...men men jag kommer och skriver lite då o då **bara döden skiljer oss åt och nu har den gjort det** ** i love you 4-ever and ever....puss på dejj min lilla pappa!! love you....från din dotter jossan!!med mycket kärlek**"
  Josefine - 17/02/2003
 • "Vila i frid. Du och din son lever vidare genom din släkt och alla dina kära vänner....."
  Eric - 09/10/2002
 • Cookie